Praktični vodič za pisanje projekata za lokalne samouprave Jugoistočne Evrope
02.08.2023

Naši Vanja Starovlah, pomoćnica Generalne sekretarke za međunarodnu saradnju i evropske integracije i Darko Mrvaljević, sekretar Odbora za evropske integracije i  međunarodnu saradnju, autori su Praktičnog vodiča za pisanje projekata za lokalne samouprave Jugoistočne Evrope, u izdanju NALAS-a – Mreže asocijacija lokalnih vlasti jugoistočne Evrope.

Priručnik je namijenjen zaposlenim u lokalnim samoupravama koji žele da unaprijede svoje kapacitete za apsorpciju EU projekata. Pomoći će im da nauče da identifikuju mogućnosti finansiranja, u pripremi projekata, implementaciji i izveštavanju, ali prije svega, dobiće praktične, primjenljive savjete koje će moći da koriste u svakodnevnom radu sa EU projektima.

„Ovim Vodičem podstičemo vas, lokalne samouprave jugoistočne Evrope, da budete hrabri i kreativni, da inicirate i kreirate rješenja. Budite svjesni svog značaja u stvaranju novih vrijednosti, korišćenju dostupnih mogućnosti i postizanju nekih izvanrednih rezultata. Srećno!“ – poruka je izdavača.

Vodič možete preuzeti na ovom LINKU .

Kategorija: