Pomognite nam da saznamo šta je potrebno opštinama i privatnom sektoru za poboljšanje saradnje
13.03.2013

NEXPO 2013_LOGO13. mart 2013. – Mreža asocijacija lokalnih vlasti jugostočne Evrope (NALAS) kreirala je platformu uparivanja opština i predstvnika privatnog sektora jugoistočne Evrope (JIE), koja će ih uputiti jedne na druge, pomoći im da razmijene strategije i konkretne projektne ideje, i samim tim rezultirati ostvarivanjem partnerstava i investiranjem.

Platforma će biti iskorišćena na drugom Međunarodnom opštinskom sajmu NEXPO, koji će se održati u Rijeci i Opatiji, Hrvatska od 25-27. septembra 2013. godine, ali takođe će svoju primjenu naći i van NEXPO-a.

U cilju izrade platforme uparivanja koja će koristiti vašim potrebama na najbolji mogući način, pozivamo vas da učestvujete u online istraživanju:

Za lokalne samouprave: istraživanju možete pristupiti OVDJE

Za poslovni sektor: istraživanju možete pristupiti OVDJE

Molimo vas da vaše odgovore pružite najkasnije do 22. marta.

NEXPO je najveći i najznačajniji opštinski događaj u jugoistočnoj Evropi koji okuplja lokalne samouprave, asocijacije lokalnih samouprava, razvojne agencije, civilno društvo i preduzetnici iz jugoistočne Evrope i šire. NEXPO 2011, koji je održan u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, bio je domaćin preko 2.000 posjetilaca, 100 izlagača i 200 gradonačelnika/predsjednika opština iz JIE. Očekujemo da će broj učesnika NEXPO 2013 biti duplo veći.

Zahvaljujemo vam i očekujemo vas u Rijeci i Opatiji u septembru!