NAJAVA: Predstavljanje rezultata projekta „Jačanje mehanizama javnih finansija na lokalnom nivou u Crnoj Gori”
24.10.2013

Povodom završetka projekta “Jačanje mehanizama javnih finansija na lokalnom nivou u Crnoj Gori” sjutra će se u Podgorici (hotel „Podgorica“) sa početkom u 12:30 časova održati završna konferencija.

Predviđeno je da uvodnom obraćanju govore: Radoje Žugić, ministar finansija, Jadranka Vojinović, državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Rastislav Vrbenski, stalni koordinator Sistema UN i stalni predstavnik UNDP u Crnoj Gori, Lorent Luis Stokvis, ambasador Kraljevine Holandije u Srbiji i Ljubinka Radulović, pomoćnica generalnog sekretara Zajednice opština Crne Gore.

Na događaju će predstavnici Vlade Crne Gore, ambasade Kraljevine Holandije u Srbiji, Kancelarije UNDP u Crnoj Gori i Zajednice opština govoriti o saradnji sa partnerima na ovom projektu, a projektni tim će predstviti najvažnije rezultate i preporuke za dalje unapređenje sistema javnih finansija na lokalnom nivou u Crnoj Gori. Takođe, organizacijama nadležnim za sistem obuka na lokalnom nivou – Upravi za kadrove Crne Gore i Zajednici opština Crne Gore će biti uručen projektni materijal za obuke.

Kategorija: